CrossFit-utbildning i Stockholm

Fit4lifeVi har precis kommit hem från Stockholm där jag och Christian har gått CrossFit Level 1 tränar utbildningen för andra gången. Var 5.e år måste man göra om utbildningen för att fortsätta klassas som en CrossFit tränare samt att få driva vidare sin CrossFit anläggning.

Fit4lifeVi kom upp på fredagen och passade på att träna med några vänner på Fit4life CrossFit.

CrossFit Level 1 På utbildningen gjorde vi en WOD tillsammans första dagen. Passet var:
3 rounds for time:
15 Thrusters 40 kg
12 Burpees

Tider:
Christoffer 04.07 RX
Christian 04.14 RX

CrossFit Level 1
Senast vi gjorde utbildningen var 2010 i London. Alla tränare som håller i dessa utbildningar är i världsklass och riktigt inspirerande. Under helgen har vi fått träffa mycket nya människor som brinner lika mycket som oss för att förbättra andras liv genom träning, kost och gemenskap. Vi ser fram emot att få komma tillbaka till alla i boxen där hemma så vi kan få fortsätta göra er bättre så ni kan nå era mål och få ett längre och friskare liv genom CrossFit.

Christoffer, Nicole, Christian

Stort tack till alla tränare som höll i utbildningen denna helgen. Vi strävar alltid efter att lära oss nya saker och utbilda oss vidare inom träning för att kunna bli de bästa coacher vi kan bli!
Vi lyckades få en bild med Nicole Gordon från USA som höll i utbildningen precis innan hon skulle åka till flygplatsen.
Gruppfoto CF LV 1 StockholmHär har vi en gruppbild med alla som var med! Ni är alla välkomna att besöka oss på CrossFit Västkusten om ni har vägarna förbi Göteborg! Vi hoppas kunna komma och hälsa på era boxar sedan med!

Inga kommentarer

Skriv en kommentar